Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Author Details

De Lunterseweg Is Weer Open Voor Verkeer Na De Aanleg Van Een Nieuwe Brug

Lunterseweg weer open na aanleg nieuwe brug

De Lunterseweg is weer open voor verkeer na de aanleg van een nieuwe brug

De brug is een onderdeel van een groter project om de N310 te verbeteren

De nieuwe brug is onderdeel van een groter project om de N310 te verbeteren. De N310 is een belangrijke verkeersader die Amersfoort met Ede verbindt. De nieuwe brug is breder en veiliger dan de oude brug, en zal de doorstroming van het verkeer verbeteren.

De aanleg van de nieuwe brug heeft ongeveer een jaar geduurd. De kosten van het project bedragen ongeveer 10 miljoen euro. De brug is gefinancierd door de provincie Gelderland en de gemeente Ede.

De nieuwe brug is breder en veiliger dan de oude brug

De nieuwe brug is 12 meter breed, terwijl de oude brug slechts 9 meter breed was. De extra breedte maakt het mogelijk om twee rijstroken in beide richtingen aan te leggen, waardoor de doorstroming van het verkeer zal verbeteren.

De nieuwe brug is ook veiliger dan de oude brug. De brug is voorzien van nieuwe vangrails en er is een voetpad aangelegd voor voetgangers en fietsers.

De aanleg van de nieuwe brug heeft ongeveer een jaar geduurd

De aanleg van de nieuwe brug is begonnen in maart 2022 en is afgerond in maart 2023. De brug is geopend voor verkeer op 1 april 2023.

De aanleg van de nieuwe brug heeft enige hinder veroorzaakt voor het verkeer. Tijdens de bouw van de brug was de Lunterseweg afgesloten voor verkeer. Het verkeer werd omgeleid via de A12 en de N224.

De nieuwe brug is gefinancierd door de provincie Gelderland en de gemeente Ede

De aanleg van de nieuwe brug is gefinancierd door de provincie Gelderland en de gemeente Ede. De provincie Gelderland heeft 7,5 miljoen euro bijgedragen aan het project, en de gemeente Ede heeft 2,5 miljoen euro bijgedragen.

De nieuwe brug is een belangrijke verbetering voor de N310. De brug zal de doorstroming van het verkeer verbeteren en de verkeersveiligheid verhogen.


Comments